Mi a BNI?

A BNI egy kapcsolatépítő üzleti szervezet. Csoportjai rendszeresen tartanak találkozókat a világ több ezer városában, több tucat nyelven, de mindenhol egy ugyanazon céllal: vállalkozók ajánlásokkal segítsék egymást megrendelésekhez, s így többletárbevételhez. Mindezt jutalékmentesen, bizalmi alapon.

 

A jellemzően 25-50 fős csoportok hetente, azonos helyen és időben tartják találkozóikat. Ezeken a tagok rendszeresen, vendégeik pedig alkalmanként 

  • röviden bemutatják tevékenységüket,
  • üzleti ajánlásokat kérnek és adnak, illetve
  • megköszönik a korábban kapott ajánlásokat, melyek megrendeléseket és árbevételt eredményeztek számukra, majd pedig 
  • egy kötetlen tízórai mellett még jobb ajánlásokról, partnerségekről tárgyalnak.

A BNI találkozóin fókuszáltan zajlik az üzletelés – feszes tempóban, jól kitalált módszerekkel, a hatékonyság jegyében, és nem utolsósorban mérhetően. A BNI tagjainak többsége jelentős árbevétel növekedésről számol be. Ez különbözteti meg minden más együttműködési törekvéstől.

A tagok többsége a kis- és középvállalkozások közül kerül ki, de vannak a hazai BNI tagjai között is nem kevesen, akik nagyvállalatokat képviselnek. A vállalkozások különbözősége és a tevékenységek színessége az egyik garanciája annak, hogy a jelenlévők révén minden csoporttalálkozón a tagok és vendégek számára több száz kapcsolat válhat elérhetővé

A BNI tehát egy szervezet, és egy keretrendszer, mely lehetőséget ad arra, hogy láthatóságot, kapcsolatokat és ajánlásokat szerezz – tagként hetente, vagy vendégként félévente legfeljebb két alkalommal.

Általános Szerződési Feltételek

Adatkezelési tájékoztató

Szabályzat és vezérelvek

A baloldali sávban belenézhetsz egy találkozóba a videón! Ha pedig ennél is többet szeretnél megtudni, olvasd el még a Gyakori kérdések menüpont alatt írtakat is, de a legjobb, ha ellátogatsz egy találkozónkra, ehhez igényelhetsz meghívót itt.