Csoportkereső

A BNI üzleti kapcsolatrendszer az egyik legnagyobb érték lehet a vállalkozásában

A világ legnagyobb tudatos üzleti kapcsolatépítő közössége pár kattintásra van Öntől. Látogassa meg az Önhöz legközelebbi BNI csoportot.

BNI - A Világ Vezető Tudatos Üzleti Kapcsolatépítő Szervezete

Megváltoztatjuk azt, ahogy a világ üzletel

Az 1985-ben alapított szervezet ma globálisan működő, bevált üzleti stratégiát kínál több mint 220.000 cégvezetőnek. Tagjaink olyan üzletemberek, akik csapatban együttműködve segítik egymást az egyéni célok elérésében. Alapértékünk az Aki ad, az nyer®, ami azt jelenti hogy BNI tagjaink, bizalmi alapon, jutalékok nélkül segítik egymást, előkészített üzleti ajánlásokkal és stratégiai együttműködésekkel. Az üzleti közösségek mára több mint 8000 BNI csoportot jelentenek világszerte, akik heti rendszerességgel találkoznak és erősítik kapcsoaltrendszerüket. A BNI tagság hozzáférést jelent az exkluzív vezetői képzésekhez és egy olyan hálózathoz ami közvetlen elérést biztosít a világ körül működő BNI csoportok tagjaihoz.

BNI ®. Changing the Way the World Does Business ®

 

Miért csatlakozzak a BNI-hoz?

A BNI filozófiája az „Aki ad, az nyer!” ® gondolatra épül. Lehetőséget biztosítunk tagjaink számára, hogy megosszák egymással kapcsolati tőkéjüket és ezáltal üzleti ajánlásokhoz segítsék egymást. BNI tagnak lenni olyan, mintha számos üzletkötő dolgozna nekünk, akik termékünket vagy szolgáltatásunkat reklámozzák.

Szeretné növelni az árbevételét 5, 15, 25 vagy akár 100 százalékkal?

A BNI tagok közül sokan ilyen eredményeket mondhatnak magukénak. Hogyan tudják növelni az árbevételüket? Hogyan építenek stabil üzleti kapcsolatokat új, megbízható ügyfelekkel? A BNI tagok ismerik a választ. A sikerük mögött a szájhagyomány útján terjedő marketing tudatos alkalmazása található.

A BNI fő célja, hogy tagjai üzleti ajánlások révén egymást többletbevételhez jutassák. Büszkék vagyunk arra, hogy a tagok a tagságuknak köszönhetően átlagosan 5-15 százalék közötti árbevétel-növekedést könyvelhetnek el.

A forgalom növekedése ráadásul nem egyszeri, hanem folyamatos. Jól látható, hogy minél régebb óta BNI tag egy vállalkozó, bevételének annál nagyobb része köszönhető közvetve vagy közvetlenül a tagságának, tagtársainak, a networking eszközök tudatos alkalmazásának. A tagok árbevétele évről évre folyamatosan emelkedik. Nem véletlen, hogy kiemelkedően magas arányuk dönt úgy, hogy minden évben megújítja tagságát, hosszú távra biztosítva ezzel cége forgalmának növekedését.

A bevétel növelése azonban nem minden. Büszkék vagyunk arra, hogy a BNI tagságnak köszönhetően a dolgozói létszám is emelkedik tagvállalkozásainknál. A tagok közel felénél évről évre nő az alkalmazottak száma, míg a másik felénél változatlan és csak egy töredéknél csökken. A BNI tagok elmondhatják, hogy az árbevételük növelésén túl, munkahelyeket teremtenek.

 

Jöjjön el egy üzleti találkozóra, és tapasztalja meg mit nyújthat Önnek a BNI! 

 

 

BNI 5301 közösségi oldalai